Unika Glampingupplevelser vid Göta Kanal i Bergs Slussar

Hej och välkommen till GoGlampingSweden, din biljett till en unik och avslappnad glampingupplevelse i hjärtat av Bergs Slussar. Hos oss får du chansen att koppla av och komma närmare naturen på ett sätt du aldrig tidigare upplevt. Med våra tält inredda med omsorgsfullt utvald inredning från loppisar runt om i Sverige, särskilt från Östergötland, kommer du att få en minnesvärd vistelse med en rustik charm som du inte hittar någon annanstans. Låt oss ta dig med på en resa genom vårt fantastiska glampingparadis.

Upptäck Bergs Slussar och Göta Kanal

En Naturnära Omgivning

Våra tält är strategiskt placerade i en naturnära omgivning vid Göta kanal. Här kan du andas in den friska luften och njuta av den vackra naturen som omger dig. Det är den perfekta platsen för en avslappnad getaway där du kan koppla av från vardagens stress.

Bekväma Boenden med Rustik Charm

Våra tält är inredda med omsorgsfullt utvald inredning från loppisar runt om i Sverige, särskilt från Östergötland. Du kommer att känna dig som hemma mitt i naturen med en rustik charm och alla nödvändiga bekvämligheter.

Solnedgångar och Fågelsång

Njut av underbara solnedgångar på kvällen och vakna upp till fåglarnas kvitter på morgonen. Det finns inget som kan jämföras med den naturliga skönheten i Bergs Slussar och Göta kanal.

Vad Våra Gäster Säger

”Fantastiskt Ställe!”

En av våra nöjda gäster, Petra Sjögren, delar sin erfarenhet av GoGlampingSweden: ”Fantastiskt ställe, helt magiskt! Allt man behövde fanns på plats. Utsikten var fenomenal när man satt på altanen och njöt. Fåren/getterna som fanns precis utanför var så rofyllda att titta på. Fina toaletter/duschar som låg i närheten.”

”En Mysig Upplevelse”

Bibijana delar sin glädje över sin vistelse: ”Henrik is a very friendly guy who rented his SUP boards to us even we were no glamping guests. The tents look so beautiful, we will stay there when we visit this area the next time.”

”Helt Perfekt Utrustade Tält”

Johanna Sundin berättar om deras fantastiska upplevelse: ”Vi hade det sååå himla bra. Vi lyckades pricka in en av de varmaste dagarna med 36 grader, det löstes dock lätt genom fläkt i tältet och strand nära till hands. Tälten var helt perfekt utrustade med kyl, fläkt och värme om det hade behövts.”

Din Glampingupplevelse

Våra Tält med Unik Inredning

Våra tält är en oas av komfort och avkoppling. När du kliver in genom den mysiga ingången möts du av den rymliga och inbjudande dubbelsängen som är smakfullt bäddad med mjuka kuddar och sänglinne av högsta kvalitet. Här kan du sjunka ner och vila ut efter en dag fylld av äventyr. Tältet erbjuder även en extrabädd.

Faciliteter

Vi har tänkt på allt för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Det finns gott om allmänna parkeringsplatser precis vid infarten till Bergs Slussar, tvättmöjligheter, duschar och toaletter i vårt fräscha servicehus, samt elektricitet till varje tält för din bekvämlighet.

Aktiviteter i Naturen

För naturelskare finns det mycket att utforska runt Bergs Slussar. Du kan njuta av pittoreska vandringsleder, upptäcka Göta kanal på paddleboards eller ta ett uppfriskande dopp i sjön Roxen. Stjärnorpsravinen nära Bergs Slussar är också en fantastisk plats för naturälskare att utforska.

Vanliga Frågor

1. Hur bokar vi en vistelse hos GoGlampingSweden?

Att boka din glampingupplevelse hos oss är enkelt. Besök vår hemsida och följ de tydliga instruktionerna för att slutföra din bokning.

2. Vad ingår i priset för en vistelse?

I priset för din vistelse ingår städning, bäddning, sänglinne, handdukar, el för mobilladdning och andra nödvändiga bekvämligheter, fläkt, minikylskåp, gasolvärmare, kaffe, te och en flaska vatten. Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen och ha alla nödvändiga bekvämligheter.

3. Finns det toaletter och dusch nära tälten?

Ja, våra gäster har tillgång till ett fräscht servicehus endast ca 100 meter från tältstugorna. Där hittar du toaletter, duschar och skötrum för din bekvämlighet.

4. Kan barn bo hos er?

Absolut! Vi välkomnar hela familjen till vår glamping. För barn upp till 12 år erbjuder vi särskilda priser, och de kan även sova med vuxna i dubbelsängen.

5. Får vi ta med husdjur?

Tyvärr tillåter vi inte husdjur i våra tältstugor för att säkerställa en allergivänlig miljö för alla våra gäster.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en avslappnad och oförglömlig upplevelse hos oss på GoGlampingSweden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *